Ajánlás férfiaknak

A Vitafon ideális eszköz az impotencia ellen, nincsenek káros mellékhatásai, a kezelés tartós eredményt biztosít, jótékony hatással van a kismedence minden szervére.

A férfiak 25-40%-a valamilyen prosztata bántalomban szenved. Éppen a szenvedés szón van a hangsúly. Miért van mindez? Talán mert keveset mozgunk, összevissza szedjük a gyógyszereket, tele vagyunk allergiával. Elterjedtek a nemi betegségek is.

Az egyik leggyakoribb prosztata bántalom a prosztata jóindulatú megnagyobbodása, kezelhető. De kezelhető a prosztata gyulladás is. Mindez gyógyszerek nélkül, vagy csökkentett adaggal.

A prosztata (dűlmirigy) 30-50 gerezdbe csoportosult mirigyekből áll. Az egyes gerezdeket kötőszövet-izom burok veszi körül, amely segíti a váladék kinyomását a járatokba. A vérkeringést nagyszámú apró artéria ág biztosítja.

Napjainkban előtérbe kerülnek a nem gyógyszeres kezelési eljárások. A hangrezgéstől finoman és hatékonyan szívódnak fel a prosztatában és a kismedencében lévő pangásos jelenségek, normalizálódik az anyagcsere, megszűnik a gyulladás. A sérült szövetek újraépülését is serkenti.

Megszabadulva a szenvedéstől még a férfierő is visszatér! Ezen nincs mit csodálkozni, mert a legtöbb baj az elégtelen keringéssel van kapcsolatban.