Ajánlás gyerekeknek

A szülőknek szeretnénk tanácsot adni. A gyerekek csintalanok, szeleburdiak, nincsen félelem érzetük, elég gyakran szenvednek kisebb zúzódásokat, szereznek kék foltokat. Mindenki tudja, hogy erős ütés, ficam, húzódás esetén a legelső teendő a hideg borogatás. És utána mi a teendő? Kiderült, kétszer-háromszorosára lehet felgyorsítani a regenerálódási folyamatot. A Vitafon megszünteti a duzzanatot, segít a vérömleny felszívódásában. Ütés, zúzódás esetén az eset után 2 órával kell kezdeni a vitafonozást, ficam és húzódás esetén 8-10 órával később. Sebek, sérülések esetén 24 órával később. Nem lesz gennyesedés, nem lesz heg. Első és másodfokú égési sérüléseknél, amennyiben sikerül 3-4 percen belül megkezdeni a vitafonozást, el lehet kerülni a tünetek kifejlődését.

A gyerekeknek jól esik a vitafonozás. Gyakran kérdezik, szabad-e kicsiket kezelni? A mikor a kicsinek fáj a hasa és sokáig, hangosan sír, ugyanolyan mikrovibrációt hoz létre, mint a gerinc nyaki szakaszának vitafonozásakor, talán még erősebbet is. A vitafonozást a test befogadja, ezért a testünk a születéstől kezdve kezelhető. Többezer gyereket kezeltek így, nem észleltek semmilyen negatív hatást. Természetesen előbb a bajt meg kell állapítani, utána lehet kezelni.

A gerinc serdülőkori megelőző kezelésével sok későbbi betegséget előzhetünk meg. A korai stádiumban levő elváltozások felnőttkorban komoly betegségekhez vezethetnek. Akkor már sokkal nehezebb beavatkozni, gyógyítani.