Ajánlás nőknek

Minden nő szép és egészséges szeretne lenni. A Vitafon segít Önnek ebben is, abban is. Mivel hatékonyan javítja a vérellátást, nem csak gyógyító- megelőző céllal alkalmazható, hanem kozmetikai céllal is. Kevesebb kenőcsre, testápolóra lesz szükség.

Plasztikai műtétek után a vitafonozással meg lehet szüntetni a duzzanatokat, és serkenteni lehet a sebek gyógyulását. A hegek puhábbak és rugalmasabbak lesznek.

Ha egy nő nem alussza ki magát, gyorsabban öregszik, az életminőség romlásáról nem is beszélve. Az elalvási bajokat nemcsak gyógyszerekkel lehet orvosolni, hanem vitafonozással is. A kezelési pontokat az álmatlanság okától függően, egyedileg kell meghatározni.

Vitafonnal megszüntethető az izomfáradság, például a kézfejek esetében.

Egy terhesség erősen igénybe veszi a hátgerincet. A gerincpanaszok megelőzésére célszerű a tervezett terhesség előtt 2-3 hónappal megelőző vitafonozást végezni a gerinc derék-keresztcsonti szakaszán. A szülés után 2-3 héttel célszerű hasonló kezelést végezni a menstruációs ciklus és a hasi szervek működésének normalizálása céljából. Szoptatás után félórával egy ötperces vitafonozás javítja a mell vérkeringését és javíthatja a tejképződést.

Észrevették, ha különböző betegségeket kezelnek, amikor a hasra, vagy a gerinc alsó szakaszára helyezik a hangrezgetőket, mellékesen lerövidül a havi vérzés lefolyása. A vitafonozás serkenti a nemi hormonokat, a mellékveséket és rajtuk keresztül a méh tónusát. Idegi alapú, rendszertelen havi vérzéseket is lehet kedvezően befolyásolni.