Ajánlás

Bartha Ferenc vagyok. Tíz évig hagytam magam gyógyszerekkel kezelni. Egy keserves felismerés során végül eldöntöttem, sok mindenen változtatok, többek között abbahagyom a gyógyszerek szedését, mivel tőlük úgysem gyógyultam ki a bajomból. Az életmód váltáson kívül el kezdtem kutatni az alternatív gyógymódok után. Így bukkantam rá az orosz pókhálón “véletlenül" erre a készülékre. Amikor magyar nyelven is rákerestem a Vitafon (Élethang) névre, csak egy kiértékelhető találatot, inkább útmutatót találtam.

Segíts magadon...(Magyar szó, Újvidék, 2004.7.31.)

Megkésett látogatás Irén--Ilinka néninél Mesačiban

"Hála Istennek segített a házipálinka, meg ez a kis orosz csodamasina, a Vitafon, ami serkenti a cirkulációt."


Ezen felbuzdulva beleástam magam a hozzáférhető orosz és angol nyelvű leírásokba és sürgősen beszereztem egy darab készüléket is. Fél éve használjuk a feleségemmel. Elmondhatom, hogy feleségem változás korból adódó álmatlanságán bizonyíthatóan segített a készülék. Nyakcsigolya meszesedés eredetű fejfájásos esetekben szintén segített nekem is, nejemnek is, pedig erre hivatalosan nem is ajánlják. Általános erőforrás támogatás céljából napi rendszerességgel vitafonozom a veséimet, hátgerincemet, májamat. Beszámoltam tapasztalatainkról természet-gyógyászatban jártas Géczy Gábor barátomnak, akivel megbeszéltük, hogy ez a készülék beleillik a hagyományos magyar népi gyógyítás rendszerébe. Hisz ahogy a népdal is tanítja a gyógyítást ... síppal, dobbal, nádi hegedűvel.

Az élet egy tanulási folyamat. A jó pap is holtig tanul! A legtöbb betegség része ennek a tanulásnak. Hordoz valamilyen üzenetet, amit csak józan ésszel és hittel foghatunk fel. Ha nem sikerül megérteni az üzenetet, akkor jön a következő. Az életképesség előfeltétele a változás. Aki képes változni, esélyt kap a fennmaradásra. Egy betegség jó alkalom, hogy magunkba nézzünk, átértékeljük az életünket. Ehhez igénybe vehetünk segítséget is. A segítséget kérni kell, azaz fel kell készülni a befogadására. Ha ezeket az alapelveket nem értjük meg, nem segíthet rajtunk semmilyen orvostechnikai eszköz. Átmeneti javulást, gyógyulást hozhat, de minden kezdődik elölről.

Szeretettel ajánlom a készüléket mindazoknak, akik bíznak a változásban. Nem beszélek rá senkit sem a gyógyszerek abbahagyására, mert ezt látatlanban nem lehet tanácsolni.